Údenie je tradičný a obľúbený postup spracovania mäsa. V našej knihe nájdete informácie nielen o druhoch, možnostiach údenia. Zistíte taktiež, ako správne mäso na údenie nasoliť, okoreniť, naložiť do láku a pripraviť. Ponúkame vám recepty na prípravu... Zobraziť viac
- Obj. číslo: 35903
7,20 €
6,55 € bez DPH
Údenie je tradičný a obľúbený postup spracovania mäsa. V našej knihe nájdete informácie nielen o druhoch, možnostiach údenia. Zistíte taktiež, ako správne mäso na údenie nasoliť, okoreniť, naložiť do láku a pripraviť. Ponúkame vám recepty na prípravu rôznych druhov červených mies, hydiny, domácich údenín, ryb i zveriny. V knihe nájdete: spôsoby údenia, druhy udiarní, údenie mäsa a mäsových výrobkov, údenie rýb.
| Typ produktu | Obj. číslo | Cena s DPH | Cena bez DPH | Formát | Počet strán | Hmotnosť |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Udírny a uzení | 35903 | 7,20 € | 6,55 € | 13 x 19 cm | 112 | 0,2 kg |