Autor tejto knihy, skúsený amatérsky mäsiar, ukazuje ako sa má mäso správne nasoliť, sušiť, údiť a variť. Výsledkom sú lahodné špeciality - najrôznejšie druhy šunky, slanina, rebierka, karé, sušené a údené mäsá. Venuje sa taktiež správnemu konzervova... Zobraziť viac
- Obj. číslo: 35902
10,10 €
9,62 € bez DPH
Autor tejto knihy, skúsený amatérsky mäsiar, ukazuje ako sa má mäso správne nasoliť, sušiť, údiť a variť. Výsledkom sú lahodné špeciality - najrôznejšie druhy šunky, slanina, rebierka, karé, sušené a údené mäsá. Venuje sa taktiež správnemu konzervovaniu mäsa.
| Typ produktu | Obj. číslo | Cena s DPH | Cena bez DPH | Formát | Počet strán | Hmotnosť |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Uzení, nakládaní a konzervování masa | 35902 | 10,10 € | 9,62 € | 17 x 24,5 cm | 128 | 0,25 kg |