Produkt “Uzení, nakládaní a konzervování masa - Bernard Gahm” bol úspešne pridaný do košíka.

Uzení, nakládaní a konzervování masa - Bernard Gahm


Autor tejto knihy, skúsený amatérsky mäsiar, ukazuje ako sa má mäso správne nasoliť, sušiť, údiť a variť. Výsledkom sú lahodné špeciality - najrôznejšie druhy šunky, slanina, rebierka, karé, sušené a údené mäsá. Venuje sa taktiež správnemu konzervova... Zobraziť viac

  • Obj. číslo: 35902
Grada
10,10 €
9,62 € bez DPH
Zobraziť košík

Autor tejto knihy, skúsený amatérsky mäsiar, ukazuje ako sa má mäso správne nasoliť, sušiť, údiť a variť. Výsledkom sú lahodné špeciality - najrôznejšie druhy šunky, slanina, rebierka, karé, sušené a údené mäsá. Venuje sa taktiež správnemu konzervovaniu mäsa.

Typ produktuObj. čísloCena s DPHCena bez DPHFormátPočet stránHmotnosť
Uzení, nakládaní a konzervování masa3590210,10 €9,62 €17 x 24,5 cm1280,25 kg

Podobné produkty