Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré ťažia z mnohoročných skúseností autora a starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenia, či už údia doma, na chate alebo chalupe. Jej nespornou výhodou je, že populárnu tému, ú... Zobraziť viac
- Obj. číslo: 35912
Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré ťažia z mnohoročných skúseností autora a starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenia, či už údia doma, na chate alebo chalupe. Jej nespornou výhodou je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu hodnotné a prehľadné informácie, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni, akým drevom je najlepšie údiť a pri akej teplote, ako si postaviť na záhrade udiareň a aké máte pre to možnosti, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. A potom tu na vás čaká mnoho úžasných receptov na najrôznejšie dobroty, ponúkajúce skutočný kulinársky zážitok.
| Typ produktu | Obj. číslo | Cena s DPH | Cena bez DPH | Formát | Počet strán | Hmotnosť |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Všetko o údení | 35912 | 10,70 € | 10,19 € | 17 x 24 cm | 120 | 0,25 |