Kolagénový obal na výrobu salámy, klobásy, vhodný na údenie, priemery v naplnenom stave: 35, 55 mm, dĺžka 550 mm.
Pred použitím je nutné namočiť minimálne na 15 až 20 minút do nasýteného roztoku kuchynskej soli s teplotou 20-25°C.
Črevá musia byť...
Zobraziť viac
- Obj. číslo: 35T0210
- Kategória: Obaly
7 Kč
6 Kč bez DPH
Zvoľte si typ
Kolagénový obal Cutisin SPN 35 mm na salámu
7 Kč
Kolagénový obal Cutisin SPN 55 mm na salámu
10 Kč
Kolagénový obal na výrobu salámy, klobásy, vhodný na údenie, priemery v naplnenom stave: 35, 55 mm, dĺžka 550 mm.
Pred použitím je nutné namočiť minimálne na 15 až 20 minút do nasýteného roztoku kuchynskej soli s teplotou 20-25°C.
Črevá musia byť v kúpeli úplne ponorená, narážajú sa ihneď po vybratí z kúpele. Čreva je možné uzatvárať viazaním,
klipsovaním alebo na automatoch s rozťažnými čeľusťami.
Varenie iba vo vodnej pare.
Vhodné na údenie: áno
Vhodné na varenie: nie
Pred použitím je nutné namočiť minimálne na 15 až 20 minút do nasýteného roztoku kuchynskej soli s teplotou 20-25°C.
Črevá musia byť v kúpeli úplne ponorená, narážajú sa ihneď po vybratí z kúpele. Čreva je možné uzatvárať viazaním,
klipsovaním alebo na automatoch s rozťažnými čeľusťami.
Varenie iba vo vodnej pare.
Vhodné na údenie: áno
Vhodné na varenie: nie
| Typ produktu | Obj. číslo | Cena s DPH | Cena bez DPH | Rozmery | Hmotnosť kg |
|---|---|---|---|---|---|
| Kolagénový obal Cutisin SPN 35 mm na salámu | 35T0210 | 7 Kč | 6 Kč | 35x550 mm | 0,01 |
| Kolagénový obal Cutisin SPN 55 mm na salámu | 35T019 | 10 Kč | 8 Kč | 55x550 mm | 0,01 |