Kniha, prvýkrát vydaná v roku 1931, obsahuje predovšetkým množstvo originálnych návodov na výrobu údenárskeho tovaru, vyrábaného v 20. rokoch 20. storočia v Prahe aj inde po Čechách a Morave. Z drobného tovaru sa autor okrem párkov, klobás a opekáčko... Zobraziť viac
- Obj. číslo: 35915
16,32 €
15,54 € bez DPH
Kniha, prvýkrát vydaná v roku 1931, obsahuje predovšetkým množstvo originálnych návodov na výrobu údenárskeho tovaru, vyrábaného v 20. rokoch 20. storočia v Prahe aj inde po Čechách a Morave. Z drobného tovaru sa autor okrem párkov, klobás a opekáčkom, dôkladne venuje aj taliánům. Zoznámi vás s výrobou mäkkých salám, salámov pečeňových, vareného tovaru aj čajovek a drážďanek. Nezabúda na salámy trvanlivé a ich imitácie, aspiky, šaláty, ani na konzervy a paštéty. Predstaví Vám pražskú šunku tak, ako ju vyrábali prední údenársky majstri. Okrem receptúr predkladá František Danielka taktiež rady pre nákup jatočných zvierat, zisťovanie ich zdravotného stavu a poučenie o kalkulácii. Prvé vydanie tejto odbornej publikácie sa nezachovalo ani v Národnej knižnici ČR.
| Typ produktu | Obj. číslo | Cena s DPH | Cena bez DPH | Hmotnosť |
|---|---|---|---|---|
| Vzorné řeznictví a uzenářství | 35915 | 16,32 € | 15,54 € | 0,3 |